Foto portada: un moment de la gravació, a Fira Sabadell. Foto via RTVE.

El càsting final d’OT’ es roda a Fira Sabadell

Fira Sabadell acull aquests dies, entre la més absoluta discreció, el càsting final de la nova edició d’Operación Triunfo (OT). El càsting final s’està celebrant des d’aquest dilluns al recinte firal. Segons ha informat Televisió Espanyola, la 11ª edició del popular OT es durà a terme durant el primer trimestre de l’any vinent. 

En la primera jornada del càsting, hi havia 86 aspirants dels 108 que van superar la segona fase de les proves, que es va fer a nou ciutats espanyoles. Aquest dilluns la vuitantena de sel·leccionats han actuat en tres sales diferents davant de dos jurats. Finalment, 50 han superat el primer veredicte.

El càsting final es durà a terme a Fira Sabadell fins aquest dimecres. Ho fa entre la més absoluta discreció a peu de carrer, tot i que les xarxes socials i les gravacions televisives mostren clarament el recinte firal de Sabadell. Els coneguts professors d’OT Noemí Galera, Manu Guix o el nou Ivan Labanda tenen un paper molt important en aquesta fase del programa.

Aquest dimarts al matí cada grup haurà de defensar la cançó davant d’un jurat multidisciplinar. Hi haurà un segon veredicte. El canal d’Operación Triunfo a Youtube emet el càsting final en directe.

Foto portada: un moment de la gravació, a Fira Sabadell. Foto via RTVE.