Robatori mòbils Vodafone

[Vídeo] Descarat robatori de mòbils a una botiga de la Rambla

Entren a plena llum del dia, el dia més comercial de la setmana, amb la cara destapada i sense cap recança comencen a arrencar els telèfons mòbils exposats i se’ls enduen. Així van actuar uns lladres el passat dissabte a la botiga Vodafone de la Rambla de Sabadell, segons ha publicat aquest dilluns el nou digital del grup Mediaset (Telecinco), Nius. Els Mossos investiguen els fets.

Robo de móviles a lo loco en Sabadell. Així titula al digital Nius la informació que ha difós aquest dilluns, referent a un robatori de mòbils a plena llum del dia del primer dissabte de Rebaixes a la botiga Vodafone de la Rambla, ubicada al número 51, en el tram més comercial del carrer més comercial de Sabadell. Va ser el passat dissabte, amb la botiga oberta i sense cap mena de recança cap a les càmeres de seguretat que enregistren la imatge.

Dos homes entren a la botiga, es col·loquen al voltant d’un expositor i ràpidament comencen a arrencar terminals. Quan tenen un bon grapat, se’ls enduen a la butxaca com si res hagués passat, caminant i sense presses. Les imatges estan sent investigades pels Mossos d’Esquadra, que ha obert una investigació.

Foto portada: un fotograma de la imatge.