Tren FGC

Torna el tren a l’estació Sabadell Rambla

Coincidint amb l’inici de curs escolar, el tren tornarà a circular fins l’estació Sabadell Rambla aquest dijous. L’estació estava inactiva des de mitjans del mes de juliol per treballs a Sabadell Estació.

En aquest temps l’antiga estació de Sabadell-Estació ha passat a la història i s’ha preparat l’estació provisional que funcionarà fins la posada en marxa del perllongament de l’anomenat Metro del Vallès. El final de les obres està previst per l’any 2015 i l’inici del servei fins a Ca n’Oric per a l’any 2016.

En aquests dos mesos d’obres hi ha hagut queixes per molèstties als viatgers i un servei de bus des del Mercat Central que ha provocat la perplexitat de molts ciutadans per la seva distància amb l’estació de la Rambla.

Finalment, aquest dijous hauria de tornar la normalitat i ja es podrà fer l’itinerari habitual fins a l’estació Sabadell Rambla sense baixar a Sant Quirze ni Sabadell Estació i haver d’agafar autobusos provisionals que acaben a mig camí entre Sabadell Estació i Sabadell Rambla.

Ferrocarrils de la Generalitat assegura que ha reforçat la informació al client a través de la megafonia i vitrines de les estacions. S’han distribuit també fulletons i s’ha reforçat la informació amb diverses persones contractades que han intentat informat els ciutadans a peu de carrer.

Foto portada: Unitat 112 dels FGC a l’estació de Sabadell Rambla. Autor: David B.

Comments are closed.