Autobus avinguda Barbera

Afectació de les línies d’autobús per les obres de l’avinguda de Barberà

Tal com va informar iSabadell, aquest cap de setmana es tallarà al trànsit l’avinguda de Barberà per a la realització de tasques d’asfaltat (més info: Nou asfalt per a l’avinguda de Barberà).

Degut a aquests treballs de rehabilitació del ferm en l’avinguda, des de la Gran Via i fins al carrer dels almogàvers, les línies d’autobús que passen per l’avinguda de Barberà es veuran afectades durant el proper dissabte i diumenge. Els desviaments per al dissabte 24 d’octubre són els següents:

· La línia L1 sentit Can Deu i Estació Sud es desviarà pel carrer de Latorre, carretera de Barcelona i passeig d’Espronceda.

· La línia L2 sentit Can Deu i Creu de Barberà es desviarà pel carrer de Latorre i la carretera de Barcelona.

· La línia L3 sentit la Romànica es desviarà pel carrer de Latorre, carretera de Barcelona i carrer de Can Viloca. En sentit Can Deu es desviarà des del carrer de la Saboneria pel carrer de l’Església Romànica, carretera de Barcelona, carrer de Latorre i Rambla.

· Les línies L5 i L55 sentit les Termes es desviaran des del pont de Sol i Padrís per la ronda de Santa Maria, carrer de Ramon Berenguer, carrer de la Saboneria i passeig dels Almogàvers. Es farà la parada d’inici i final de línia a la del passeig dels Almogàvers amb carrer de Francesc Casañas. En sentit Can Rull i Can Llong quedarà sense servei la parada del final de les línies del passeig dels Almogàvers i es traslladarà a la parada següent cantonada amb el carrer de Francesc Casañas.

· La línia L80 sentit plaça de Picasso des de la Rambla es desviarà pel lateral de la Gran Via, carrer de Sol i Padrís, ronda de Santa Maria, carrer de l’Església Romànica, ctra. de Barcelona i passeig d’Espronceda. En direcció la Plana del Pintor es desviarà des del pg. d’Espronceda pel carrer de Can Viloca, ronda de Santa Maria, carrer de Sol i Padrís, carrer de Balmes i plaça d’Antoni Llonch.

Desviaments diumenge

· La línia F1 sentit estació Sud es desviarà per la carretera de Barcelona fins al passeig d’Espronceda. En sentit Can Deu es desviarà des del passeig d’Espronceda per la carretera de Barcelona i la ronda de Ponent.

· La línia F2 direcció La Creu de Barberà continuarà recte per la carretera de Barcelona fins la ronda de Pau Vila. En sentit Can Deu des del passeig d’Espronceda es desviarà per la carretera de Barcelona fins la ronda de Ponent.

· La línia F3 sentit La Romànica des del passeig d’Espronceda es desviarà per la carretera de Barcelona i el carrer de Can Viloca. En direcció Can Deu des de la plaça de Castelao girarà pel carrer de l’Església Romànica, carretera de Barcelona i passeig d’Espronceda.

· La línia F5 sentit les Termes des del pont de Sol i Padrís continuarà recte per la ronda de Santa Maria, carrer de Ramon Berenguer, carrer de la Saboneria i passeig dels Almogàvers. Es farà la parada de l’inici i final de línia a la parada del passeig dels Almogàvers amb el carrer de Francesc Casañas (parada següent del final de línia). En sentit Castellarnau farà la parada d’inici i final de línia a la parada de la cantonada amb el carrer de Francesc Casañas.

S’habilitarà tant dissabte 24 com diumenge 25, una parada provisional a la carretera de Barcelona cantonada amb el carrer de Clemència Isaura (en els dos sentits).

Foto portada: un autobús passant per l’avinguda de Barberà en obres, aquest divendres. Autor: David B.