Foto portada: Ayuso, durant l'acte. Autor: PSC

Ayuso (PSC) vol un complex per a la gent gran a Can Gambús

El candidat socialista a l’alcaldia, Josep Ayuso, es va reunir dijous amb 300 persones per desgranar el seu programa relatiu a la gent gran de la ciutat. Un col·lectiu important a la ciutat. Ha proposat fer un nou complex per a la gent gran, en aquest cas, al barri de Can Gambús.

De fet, Sabadell ja compta amb tres complexos per a gent gran construïts pel consistori. El primer es va fer al barri de Sant Oleguer, i compta amb el Centre d’Atenció Primària als seus baixos. El segon es va fer al barri de la Serra d’en Cameró, el Complex Alexandra, al costat de la biblioteca de Ponent, on es va fer la trobada d’Ayuso amb la gent gran. Finalment, el tercer està situat al Parc Central del Vallès, a la zona sud de la ciutat.

Els complexos tenen pisos en lloguer i diversos serveis adaptats pel col·lectiu de la tercera edat. També s’hi realitzen activitats específiques per aquest sector. Ara Ayuso s’ha compromès a fer un nou complex en aquest cas al barri de Can Gambús.

Altres mesures

Entre els compromisos contrets per Ayuso amb la gent gran, hi ha mantenir el programa de vacances, mantenir el programa d’activitats per a un envelliment actiu, oferir assistència domiciliària i teleassistència, i ajudar en la instal·lació d’ascensor. El candidat socialista assegura que reclamarà a la Generalitat que construeixi la residència de la zona sud. I és que malgrat tenir tres complexos per a gent gran, Sabadell no té cap residència pública. Ayuso també va dir que reclamarà a la Generalitat que no es facin més retallades en la sanitat pública.

Així mateix, l’actual primer tinent d’alcalde va reconèixer la tasca feta per la gent gran, “que han ajudat a construir la ciutat que ara tenim”. Segons el PSC, més de 300 persones van assistir a l’acte, que es va fer de forma privada.

Foto portada: Ayuso, durant l’acte. Autor: PSC