Aparcament FGC Gràcia. Autor: David B.

Demanen habilitar punts de càrrega elèctrica a l’estació dels FGC al barri de Gràcia

Malgrat la seva novetat, el nou aparcament de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ‘Can Feu / Gràcia’ no té punts de càrrega per a vehicles elèctrics. El grup municipal de Ciutadans en demana. Fonts de l’empresa pública han confirmat a iSabadell que pròximament no hi ha plans per a fer-ho. Cap estació dels FGC està preparada per al vehicle elèctric a Sabadell. La més propera és a Sant Quirze.

L’aparcament al costat de l’estació ‘Can Feu / Gràcia’ va entrar en servei a finals de juliol. Malgrat la seva novetat, no està habilitat per a carregar les bateries de vehicles elèctrics, com sí ho estan a la línia del Vallès les estacions de Sant Quirze, Volpelleres i Sant Cugat, o també a Igualada i Martorell Enllaç. Ciutadans demana que s’habilitin punts de càrrega per a vehicles elèctrics a Sabadell.

Aquesta mesura podria compensar d’alguna forma -diu el regidor Ramón García- que l’espai no s’hagi destinat a zona verda o jardí”, com pretenien les entitats del barri i el propi Ajuntament. “L’aparcament de l’estació suposa un nou incompliment de l’equip de govern, que defensava la recuperació de l’espai quan eren oposició però que fa tot el contrari quan governa”, ha subratllat García. “Els veïns, que han sofert tants anys d’obres i molèsties, mereixien que es tinguessin en compte les seves peticions”, considera García.

García i Ciutadans se sumen així suma a les crítiques de les entitats de Gràcia, que ja va dies es va queixar que l’aparcament està “pràcticament buit” (més info: ‘Així (de buit) està el nou aparcament de Can Feu / Gràcia).

Foto portada: entrada a l’aparcament de l’estació Can Feu / Gràcia. Autor: David B.