Foto portada: el parc del Nord, aquest divendres. Autor: David B.

Es plantaran més de 300 arbres al Parc del Nord

El departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres que permetran la reposició d’arbrat al Parc del Nord de Sabadell en l’àmbit afectat per les obres de perllongament de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

D’acord amb l’ajuntament de Sabadell, es plantaran 313 arbres de fins a 25 espècies diferents. A la vall, l’antiga llera del Torrent del Capellà, es plantarà una família d’arbres caducifolis i a les parts més altes hi haurà arbres de fulla perenne. També es col·locaran altres espècies més ornamentals en diversos punts. Les obres també inclouen la instal·lació d’una xarxa de reg per degoteig. Els treballs tindran un cost de 160.000 euros i es duran a terme durant l’hivern.

Els treballs abasten un àmbit comprès entre els carrers Corones, Gardènies, Magnòlies, Hortènsies, Alcalde Moix i Ronda Collsalarca. Els treballs es realitzen després de la retirada de les terres dipositades al Parc del Nord procedents de les excavacions del perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Foto portada. imatge del Parc del Nord, fa unes setmanes. Autor: David B.