PAH Sabadell Dia dels Innocents

La PAH commemora el Dia dels Innocents assenyalant “culpables”

  • Un centenar de persones es manifesten per Ca n’Oriac protestant contra les entitats financeres.

  • Entren a diverses sucursals, llançant neu artificial, bombes fètides i enganxant cartells.

Aquest migdia un centenar de persones de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sabadell s’han manifestat per Ca n’Oriac i La Concòrdia. Han celebrat el Dia dels Innocents “assenyalant culpables”, segons asseguren. Els manifestants han entrat a diverses entitats financeres.

La protesta ha començat a les 11 hores a la plaça del Pi (Ca n’Oriac). Des d’allà diverses desenes de persones s’han dirigit a entitats financeres de l’avinguda de Matadepera (Catalunya Caixa, Ibercaja, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Unnim…). Han entrat llençant neu artificial i enganxant cartells amb el lema ‘Este banco engaña, estafa y echa a la gente de su casa’. També han llançat en alguns casos bombes fètides i han pintat amb grafiti de neu lemes i dibuixos.


Podeu veure l’àlbum de la ‘Protesta PAH Dia dels Innocents‘ a Flickr.

Els participants en l’acció han entrat de forma ràpida a les sucursals, de la mateixa manera que han sortit a tota velocitat. Els manifestants han anat baixant fins La Concòrdia, repartint octavetes als ciutadans que es trobaven pels carrers, atònits. En alguns casos, s’han trobat oficines de sucursals bancàries tancades i no han pogut entrar.

Foto portada: Acció de la PAH en una de les sucursals. Autor: J.d.A.