‘La veu del carrer’: Què en penses de les festes majors dels barris?

Les festes majors dels barris ja han donat el seu tret de sortida amb la Festa Major del barri de la Creu Alta, per aquest motiu hem sortit al carrer per preguntar sobre aquestes festes. Què en pensa de les festes majors dels barris? Seria millor concentrar totes les festes majors en una? Quina activitat li agrada més de la festa major del seu barri? Hi participa?

Irene Muñoz: “Estan molt bé per als nens”

Irene Muñoz, veïna de la Creu de Barberà, assegura que les festes majores dels barris estan “molt bé, sobretot per als nens”.

Als joves potser no ens agrada tant, però per als  adolescents i la gent gran està molt bé. Serveix per fomentar els barris. Aposto per la festa majors dels barris abans que la Festa Major de Sabadell, ja que només vaig al castell de focs.

Rafael Alegre; “Prefereixo la festa major del meu barri”

El jubilat Rafael Alegre, veí del barri de l’Eixample, comenta que li agraden més les festes majors del barris que la Festa Major de Sabadell, ja que creu que “fa uns anys que no val res”. “No sóc gaire de festes, però prefereixo la festa major del meu barri abans que la del Centre” ha afirmat.

Mariana Pimentau: “Els nens han de gaudir de la festa”

Mariana Pimentau, d’origen portugués i veïna de la Creu de Barberà, diu que li agrada molt la festa de la Creu de Barberà: “la tinc just al davant de casa i trobo que per als nens està molt bé. Qui ha de gaudir de la festa son els nens”.

“S’han de mantenir les tradicions”

Aquest barceloní que es troba de pas per Sabadell creu que s’han de mantenir les tradicions, i que les festes majors de barri, sempre i quan es puguin mantenir econòmicament estan molt bé. “A la meva ciutat hi ha molta tradició de festes majors de barri, Sants, Gràcia, i trobo que estan molt bé”, ha afegit.

I vosaltres? Participeu de les festes majors dels barris? Quina activitat és la vostra preferida? S’han de suprimir les fetes de cada barri i concentrar tots els esforços en una? Ens deixeu la vostra opinió?

Foto portada: D’esquerra a dreta, Irene Muñoz, Rafael Alegre, Mariana Pimentau. Autor: David B.