Can10FM

Nous estudis per a l’emissora Can10FM

El passat diumenge 16 de juny, l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, va inaugurar els nous estudis de Can10FM, situat al carrer dels Pins, número 18-20, al barri de Can Deu.

Per donar tret de sortida, l’acte va començar entorn les 9.00h del matí. Primerament, es va realitzar una petit cercavila pels barris de la Planada del Pintor i Can Deu, que va ser encapçelat per la banda de música i de majorettes de Castellar del Vallés.

Després va tenir lloc la xocolatada popular al camp de la Unión Deportiva Planada, que es on es va realitzar l’acte. Seguidament va començar l’acte que el va conduir el showman i presentador Joan Montpellier.

Durant tot el matí i la tarda van passar-hi diversos grups com el grup DKDA, Toni Torres, Anna Sánchez, Guillermo Guirado, Marta Llongueras, Viejas Raices, Susana Guardia, Fernando Marin, Mag López, Sonavi, La Pringá, Curro Baeza, Desaries, Grup musical contacto, l’Alejandro i Noemí, Lorena, Pedro Arenas, Antonio Mengual, Miguel Linense i Rafita, Maria Muñoz, Loli de Badajoz, Manolo del Rio, Paz de Danza i el guitarrista Fernando Carranza entre d’altes.

També van comptar al migdia amb una paella popular. Durant la tarda, l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, va inaugurar les noves instal·lacions, conjuntament amb Juanjo Colmena.

Estem en un moment d’expansió cultural a Sabadell i que aquestes entitats són les que promocionen i potencien la cultura a la ciutat de Sabadell”, va assenyalar Sánchez.

Tot seguit la comitiva es va desplaçar als estudis i allà se’ls va ensenyar a l’alcalde. Sánchez va provar el material tècnic, va posar-se els cascos i va començar a recordar a l’equip de la ràdio la seva experiència de quan ell estudiava Periodisme, estudis dels que està llicenciat.

Les emissions oficials des dels nous estudis començaran a inicis del mes de setembre, coincidint amb la Festa Major. El festival de la ràdio va finalitzar a les 10h de la nit.

Què és Can10FM?

Can10FM és una emissora cultural del barri del nord de Sabadell. Està impulsada per l’associació de veïns de la zona, tot i que és un projecte independent de l’entitat. La seva programació alterna la música durant els dies laborables i la música i els programes durant el cap de setmana. La fórmula llavors passa pels esports, la música i l’entreteniment. L’emissora té la col·laboració d’onze persones, combinant la joventut i la veterania.