Tela Marinera

Tot el que has de saber sobre la Festa Major de Covadonga

Aquest cap de setmana se celebrarà la Festa Major de Covadonga. Serà durant els dies 12, 13 i 14 de juliol. S’iniciarà amb la repicada de campanes de l’església de Sant Salvador, i s’acabarà diumenge dia 14, amb l’actuació dels diables de la Creu Alta, a les 22.30 hores a la plaça Sardana. 

Divendres al vespre comença la Festa Major de Covadonga amb la repicada de campanes, i continua amb dues curses populars. A les 22h, sopar col·lectiu a la plaça de la Sardana, i cinema popular, amb la projecció de la pel·lícula ‘Coco’.

Dissabte 13 de juliol al matí estan previstos un campionat de ping-pong i tallers de manualitats i samarretes pintades, a les 11h i a les 12h. Per la tarda, a partir de les 18h, hi haurà una mostra de puntaires i el mercat del trasto. Per als menuts, xocolatada a les 19.30h, i una demostració de salsa. Per la nit, sopar popular, pel preu de 12 euros, i el ball de Festa Major, a les 23.30.

La festa continua el diumenge al matí, amb petanca, passejada de bicicletes, i jocs de taula. A les 11h hi haurà la plantada de gegants i a les 12h la missa. També al migdia es durà a terme un concurs de truites, vermut i fideuà popular. La tarda de diumenge es presenta musical, amb un concert de cant coral i havaneres a càrrec de Tela Marinera. El tancament de festa vindrà a càrrec dels Diables de la Creu Alta, a les 22.30h, a la plaça Sardana.

Foto portada: concert de Tela Marinera. Autor: cedida.