Foto portada: càmeres de videovigilància a Can Roqueta. Autor: Ajuntament.

El polígon de Can Roqueta incorpora 10 càmeres de videovigilància

El polígon de Can Roqueta compta amb un sistema de càmeres de videovigilància per afavorir la seguretat d’aquesta zona. L’actuació forma part de les obres del projecte de renovació i modernització del polígon. En total s’han instal·lat 10 càmeres a diferents punts del polígon. Actualment, s’estan realitzant proves i, a finals d’any, entraran en funcionament.

Les càmeres instal·lades a la zona empresarial de Can Roqueta proporcionen imatges en temps reals i mostren l’accés dels vehicles als polígons. La policia municipal serà l’encarregada de gestionat aquestes imatges, fet que permetrà un major control de la zona.

“Amb la ubicació d’aquestes càmeres es dona un nou pas endavant en la renovació del polígon i en aquest cas amb un doble efecte: la millora de la seguretat d’una banda i d’altra de les condicions generals d’aquest espai, fet que reverteix en les condicions de la ciutat per acollir inversió i activitat econòmica”, assenyala l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

L’objectiu del projecte és aconseguir una revitalització econòmica de la zona per millorar la seva accessibilitat, seguretat i habitabilitat. La instal·lació ha tingut un cost de prop de 85.000 euros, quantitat que forma part del pressupost global de les obres, és superior als 1,5 milions.

Aquesta actuació representa un benefici per la ciutadania de la zona i dels voltants. A més de la instal·lació de les càmeres, també s’ha realitzat la construcció de quatre rotondes als principals eixos de distribució, amb nous passos adaptats per la millora de la mobilització; i també la col·locació d’altres elements, com les càmeres de videovigilància, una estació meteorològica, carregadors de vehicles elèctrics, arbrat i senyalització nova.

Foto portada: càmeres de videovigilància a Can Roqueta. Autor: Ajuntament.