Foto portada: estat del mur, després de caure parcialment. Autor: cedida.

Cau un mur a Torre-romeu

Una part del mur del carrer de l’Onyar, al barri de Torre-romeu, s’ha desprès aquesta tarda mentre s’hi estaven fent obres, segons informen fonts municipals. No hi ha ferits. Diversos responsables del consistori avaluen com procedir. La Policia Municipal ha tallat la zona. Els busos ja no hi passen. 

L’estat del mur del carrer de l’Onyar havia alarmat al barri de Torre-romeu des de fa molt de temps. Però especialment en els darrers anys, quan es va inclinar de forma visible. L’any 2016 va ser apuntalat per evitar que caigués (més info: ‘Talls de trànsit a Torre-romeu‘ i ‘Preocupació a Torre-romeu per les obres del carrer de l’Onyar‘).
El mur va ser construït l’any 1982. Segons informen fonts municipals, el passat 13 d’abril van començar les obres per construir un nou mur davant del que ja hi havia. Tindran una durada de sis mesos. Però aquest dimecres una part del mur s’ha desprès. No hi ha hagut ferits.

Canvis en el bus

La Policia Municipal ha tancat la zona per evitar més danys. La TUS ha tallat el servei de les línies 4, 44 i 23 que passaven per aquest carrer. Ara pugen i baixen per la Ronda de l’Ebre sense travessar el carrer de l’Onyar. S’ha habilitat una parada provisional al carrer del Guadiana.

Reunió informativa

Després del despreniment l’alcalde, Maties Serracant, el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, i el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, s’han desplaçat per veure l’estat del mur. Fonts municipals asseguren que no hi ha cap més incidència. Aquest dijous membres del govern municipal faran una sessió informativa al barri per mirar d’aportar informació.

Foto portada: estat del mur, després de caure parcialment. Autor: cedida.