Foto portada: tram del Passeig Almogàvers, on es faran les obres. Autor: David B.

Les obres per ampliar vorera al passeig dels Almogàvers començaran a finals d’agost

Les obres per ampliar de forma tàctica la vorera nord d’un tram del passeig dels Almogàvers, a la Creu de Barberà, començaran a finals d’aquest mes. L’Ajuntament hi invertirà prop de 70.000 euros per ampliar la zona de pas dels vianants entre l’avinguda de Barberà i la biblioteca del Sud i afavorir així la distància física de seguretat. 

Seran les segones obres en la mateixa línia, després de les que es van fer la setmana passada en un tram del carrer de les Tres Creus i a l’espera de les que s’han de fer al carrer de la Bonaigua, al barri de Ca n’Oriac.

Pel que fa al passeig dels Almogàvers, es reduiran els carrils de circulació, que ara són quatre (dos per sentit). Es reordenaran les zones de càrrega i descàrrega i les parades de bus, així com els contenidors. Tot per ampliar l’espai de la vorera nord i facilitar així la distància de seguretat en un carrer amb un destacat nombre de comerços i moviment de vianants a la zona sud de Sabadell.

Gràfic a l'espai on s'actuarà. Font: Ajuntament.
Gràfic a l’espai on s’actuarà. Font: Ajuntament.

Si les condicions meteorològiques ho permeten, s’espera que les actuacions comencin abans que acabi el mes d’agost i duraran uns dies. El tram on s’actuarà va des de l’avinguda de Barberà fins el carrer Velázquez, on hi ha la biblioteca del sud.

Més informació:

Urbanisme tàctic al carrer de les Tres Creus

Foto portada: el passeig dels Almogàvers, aquest dimecres. Autor: David B.