Exposició passeig

Una exposició presenta les propostes que l’Ajuntament vol dur a terme al Centre

Aquest dimarts s’ha presentat l’exposició titulada El teu centre. Un projecte de ciutat. que s’ha instal·lat al Passeig de la Plaça Major i que pretén mostrar als ciutadans la proposta de l’Ajuntament d’urbanització del Passeig i els seus entorns, com també la del Centre de Sabadell.

La mostra presenta en la part exterior una visió històrica del procés de transformació que ha viscut el passeig de la Plaça Major, en canvi, en el seu interior es troba el pla de millora de l’espai central previst per l’Ajuntament, que inclou també el pla de mobilitat per al centre de la ciutat juntament amb dades econòmiques, un pla basat en un projecte cultural, en un espai de vida i que pivota en l’entorn dels centres escolars.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha manifestat que “aquesta és una exposició que fa una proposta per millorar el centre de Sabadell”

Un espai que volem que sigui més atractiu, més habitable i més còmode per a la ciutadania. L’objectiu és guanyar espais verds i aconseguir un espai públic millor, menys contaminat i més pensat per a les persones”, ha apuntat Fernàndez.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant ha explicat que “l’exposició parteix d’un munt de feina prèvia, una seixantena de reunions amb 260 persones i un ampli treball amb les entitats”. Ara volem que aquesta mostra sigui participativa i interactiva, que la gent hi digui la seva, per tal de construir conjuntament el centre dels propers anys , amb l’objectiu de transformar l’espai públic per millorar la vida de les persones”, ha conclòs Serracant.

Un dels objectius de la mostra és que els ciutadans puguin conèixer la proposta municipal i al mateix temps puguin fer les seves aportacions i comentaris. Per aquest això, podran emplenar unes butlletes i lliurar-les a l’exposició.

Foto portada: Guerrero, Chacon, Serracant i Fernàndez observant un dels panells de l’exposició. Autor: David B.