Marta Farrés sortint de reunió Taulí. Autor: David B.

Farrés: ”les últimes dades de coronavirus a Sabadell no són bones”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a través d’un vídeo publicat a Twitter ha fet una crida “a la prudència i a la responsabilitat de tots plegats perquè sinó ho fem així no podrem parar aquesta panèmia”.

Farrés apunta que “aquests dies son crucials per continuar  contenint el virus. Hem passat un final d’hivern i una primavera molt durs confinats a casa i ara a l’estiu això continua essent difícil”.

“Tenim ganes d’abraçar-nos i fa calor i costa portar la mascareta. Però a Sabadell les últimes dades no són bones”, ha manifestat l’alcaldessa.

“No són bones al nord de la ciutat, ni al sud de la ciutat i sobre tot no són bones a l’hospital, ja que comencen a créixer els casos de gent ingressada. A dia d’avui no tenim ningú a la UCI, però fa por que tornem a tenir unes dades com les que teníem fa uns mesos enrere”.

“Hem fet el més difícil i necessito que ens ajudeu. Necessitem que siguem conscients i que cadascú faci la seva feina”. Farrés assegura que “és molt fàcil, hem de portar mascaretes, evitar aglomeracions i hem de rentar-nos les mans. Amb tot això ens protegim a nosaltres mateixos i al nostre entorn”.

Creixen els ingressos per coronavirus al Taulí per primer cop des d’abril

Marta Farrés sortint de reunió Taulí. Autor: David B.