Foto: Marc Puig Pérez / ERC

L’acte oficial en record de les víctimes del coronavirus ja té lloc i data

L’acte oficial en record de les víctimes del coronavirus a Sabadell tindrà lloc a les set del vespre del proper 21 de juliol al parc Taulí, al costat de l’hospital. Així ho ha anunciat el portaveu del govern municipal, Pol Gibert, aquest migdia. 

L’acte tindrà doble objectiu. En primer lloc, recordar les víctimes de la Covid-19 a Sabadell. I en segon lloc homenatjar els col·lectius que han treballat durant els darrers mesos en la gestió de la pandèmia. Així hi haurà representants de les famílies i també dels col·lectius representats.

Segons ha avançat el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, l’acte començarà a les 19 hores del proper 21 de juliol al parc Taulí, al costat de l’hospital de Sabadell. Tindrà un aforament reduït, fins a 150 persones, i distància de seguretat entre les persones. L’Ajuntament està ultimant els detalls però Gibert ha avançat que serà conduït per la periodista Marta Cáceres, presentadora del programa Para todos la 2, i hi haurà diverses intervencions. En els propers dies es tindrà més informació del format de l’acte, ha assegurat Gibert.

Fa algunes setmanes ja es va fer un acte similar a Sabadell, en aquest cas liderat pel moviment veïnal representat per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (més info: ‘Record i reivindicació‘) Ara el coordinarà l’Ajuntament.

Més informació: 

Foto portada: infermeres del Parc Taulí, abraçant-se a la UCI que es va habilitar sobre les urgències, a finals de març. Autor: Marc Puig Pérez / ERC