S’acosta la nova cursa Corro contra el Càncer

Sabadell celebra aquest cap de setmana la novena edició de la cursa Corro contra el càncer, que aplega prop de 3.000 participants cada edició entre adults i infantsCorr. Es recapten diners per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La cita és diumenge 15 de març a partir de les 10.30 hores a Fira Sabadell.

La cursa va ser creada l’any 2012 per Lluis Domingo, un jove de Sabadell aficionat a l’atletisme que va patir, i superar, un càncer de colon. Ara Domingo segueix vinculat a l’organització malgrat que és liderada per l’entitat We Run, la mateixa que fa la Cap d’Any Race. L’any passat va tenir uns 3.000 participats, recaptant uns 10.000 euros per a l’AECC. El preu de la inscripció són 10 euros. La cursa infantil té un preu de cinc euros.

Com ja va succeir l’any passat, Fira Sabadell serà el punt d’inici i final d’aquesta prova, que té cinc quilòmetres de recorregut. A banda de la prova esportiva, hi haurà inflables per als infants i també tres curses infantils, de 200, 400 i 800 metres, que es faran diumenge a partir de les 12 hores.

Més info:

“Hem de trencar el tabú del càncer: tots som candidats a tenir-ne”

Foto portada: sortida de la cursa Corro Contra el Càncer, l’any 2019. Autor: David B.