Queralt Castellet no ha pogut repetir l'exit a Laax

Copa del Món: Castellet, quarta a Suïssa en una prova sense final

Queralt Castellet s’ha classificat en la quarta posició a la segona prova de la Copa del Món de ‘halfpipe‘ (mig tub en surf de neu) que s’ha fet a l’estació suïssa de Laax. Ni ella ni les seves rivals han pogut competir a la final per les deficients condicions meteorològiques. Això ha comportat que es donessin com a definitius els resultats de la classificatòria feta dijous. Castellet va ser quarta, per darrera d’Ono (or), Wu (plata) i Mastro (bronze).

L’esportista sabadellenca tenia bones vibracions en una estació on va guanyar la temporada passada i en una temporada on va guanyar al desembre la prova inicial a Cooper Mountain (Estats Units) per davant de la canadenca Elizabeth Hopskin i de la nipona Matsuki Ono.

Aquest dissabte a Laax, una vegada suspesa la final, el resultat de les classificatòries es va prendre com el final de la prova. Victòria de la japonesa Mitsuki Ono amb una nota de 89,50, per davant de la xinesa Wu Shaotong (89,00) i la nord-americana Maddie Mastro (82,50) i amb Queralt Castellet quarta amb 79,75.

Segona a la classificació de la Copa del Món

Castellet cedeix la primera posició de la Copa del Món que ara ocupa la nipona Mitsuki Ono amb 160 punts per 150 de la sabadellenca, que ara és segona. La tercera prova serà el 4 de febrer a Mammouth Mountain (Estats Units). El gran objectiu de la temporada serà el Mundial que es disputa a Geòrgia de l’1 al 3 de març.

Foto portada: Queralt Castellet no ha pogut repetir l’exit a Laax