Futbol sala CN Sabadell

Pòquers de gols amb sensacions contràries

• El 4 gols de Jaume Figueras no eviten la derrota del Club a Cal Balsach (4-5).

• Santi Sardà amb 4 gols i un gran treball defensiu donen la victòria a l’Escola Pia (3-8).

Quatre minuts fatídics condemnen al Club, que tot fer una bona primera meitat suma una nova derrota a casa. L’Escola Pia es retroba amb la victòria fora de casa i segueix liderant la categoria

Tot ha començat de cara pels nedadors amb el golàs de Jaume Figueras. El 10 del Natació Sabadell ha arrencat des de camp propi i després de deixar enrere fins a tres rivals ha superat amb un xut creuat al porter visitant per situar així, al minut tres, l’1 a 0. Un minut més tard, els d’Álvaro González podrien haver eixamplat la diferència amb un xut al pal de Jordi Lozano. Amb l’1 a 0, el Ripollet ha acaparat el domini de la pilota però tot i així les ocasions han arribat per part de tots dos conjunts. Marc García l’ha tingut en un u contra u i Carlitos ha enviat, novament, una pilota al pal en una ocasió claríssima. Qui no ha fallat però, ha estat, de nou, Jaume Figueras, que ha aprofitat una assistència de Pep Girvent per situar el 2 a 0. Amb un marcador clar, els sabadellencs s’han sabut ordenar al darrere per fer efímera la possessió del Ripollet. Tot i així, a falta de 3 minuts per al descans, els visitants han pogut retallar distàncies gràcies al gol de Pipa. Malgrat això, gran primera part dels nedadors.

Figueras, celebrant un gol. Autor: C.Domènech.

La segona no podia començar millor, i és que al primer minut, com no, Jaume Figueras ha situat el 3 a 1, fent així el seu hat-trick particular. Tot estava de cara per aconseguir la segona victòria de la temporada, però han arribat els minuts fatídics. El Ripollet ha reaccionat al mateix minut i Jesús ha situat el 3 a 2. No contents amb això, els visitants s’han crescut i amb 3 minuts han capgirat el marcador amb dos gols més. Un resultat que ha deixat tocats als locals que tot i així, no han tirat la tovallola i han seguit en busca de l’empat. Pep Girvent ha tingut una ocasió claríssima que ha salvat sota pals un defensor, però als pocs minuts han sigut els visitants els que han tingut l’oportunitat de sentenciar el partit. Una gran aturada de Marc Torras, però, ha mantingut als nedadors dins el partit. Tot i així, el cop definitiu ha arribat a 3 minuts del final quan Iván ha sentenciat al segon pal amb el 3 a 5. Els de Sabadell ho han provat amb el porter-jugador però no han aconseguit inquietar la porteria rival fins a l’últim instant, en que Jaume Figueras, per quarta vegada, ha signat el definitiu 4 a 5. Cruel derrota pels d’Álvaro González que, a 20 punts de la salvació amb 21 per disputar, tenen cada cop més complicada la salvació. En acabar, el gran protagonista del partit amb 4 dianes, Jaume Figueras ha expressat les seves sensacions a iSabadell.

El primer gol m’ha donat molta confiança, i els altres tres han sigut molt bones jugades en equip. Mai havia fet quatre gols amb el primer equip del Club i estic content per això, però el gust és agredolç per no haver pogut sumar”.

Com està l’equip? “Sabem la situació en la que estem, que és una situació difícil, però fins a final de temporada hem d’estar tots units i remar en la mateixa direcció. Hem de gaudir de la categoria i competir els partits, intentant sumar el màxim de punts possibles d’aquí al final de la lliga”.

L’Escola Pia goleja fora de casa de la mà d’un gran Santi Sardà (3-8)

El conjunt de Pedro Donoso ha sortit al Pavelló del Castell d’Esparreguera amb la clara consigna de seguir liderant la classificació i així ha sigut. Als dos minut de joc, Santi Sardà ha començat el seu recital particular i en aprofitar una assistència del seu germà petit Jordi, ha avançat als col·legials. Amb el marcador favorable i la possessió de la pilota, els sabadellencs han anat en busca del segon, que ha arribat als cinc minuts gràcies a Sergi Ruiz. L’Esparreguera però, ha volgut contrarestar el domini visitant apostant pel porter-jugador amb 15 minuts encara per endavant de la primera meitat. De 5, els esparreguerins han aconseguit prendre la possessió de la pilota als visitants i malgrat encaixar el tercer, i segon en la compta particular de Santi Sardà, han pogut canviar el rumb del partit i retallar distàncies a falta de sis minuts. Malgrat tenir una clara ocasió tots dos conjunts, el marcador ja no s’ha mogut i amb l’1 a 3 s’ha arribat al descans.

f
Santi Tardà, protagonista a Esparraguera. Autor: C.Domènech.

La segona part ha seguit la mateixa tònica. Amb l’objectiu de mantenir el control de la pilota, els locals han seguit arriscant, des del primer minut de la represa, amb el porter-jugador i han obtingut resultats amb el gol de Carles Cantón als tres minuts. Amb un ajustat 2 a 3 al marcador però, ha arribat la jugada clau. El porter local, Óscar Campa, que fins aleshores exercia de porter-jugador, ha vist la vermella directa i ha deixat als locals amb un jugador menys. Els de Can Colapi han aprofitat la superioritat numèrica i Santi Sardà ha fet el 2 a 4 i el seu hat-trick en aprofitar un rebot. Amb l’expulsió, a més, el joc de 5 dels esparreguerins s’ha ressentit, el domini s’ha equiparat i l’Escola Pia ha pogut sentenciar el partit. L’home del partit, Santi Sardà, amb la seva quarta diana, ha fet el 2 a 5 i ha servit el 2 a 7 a Carlos Povedano. Entremig, Óscar Vega s’ha fet en pròpia porteria el 2-6. Finalment, a falta de sis minuts, de nou Povedano, ha aprofitat l’assistència, aquest cop d’Àlex Germán, per situar el vuitè dels col·legials. Els locals ho han seguit intentant amb el porter-jugador i a l’últim minut, Fran Carmona ha fet el definitiu 3 a 8. L’altre gran protagonista de la jornada amb quatre gols, Santi Sardà ha parlat també amb iSabadell per explicar les seves sensacions.

La veritat és que físicament em trobo molt bé, possiblement en el millor momento de la temporada i intento aprofitar els entrenaments per segui així. Jugar més o menys depèn del míster i tots treballem per jugar i aportar el màxim pel benefici de l’equip. Quatre gols potser no els feia des d’alevins, però la veritat és que estic molt content i espero seguir aportant gols a l’equip per seguir optant al títol”.

Victòria important i fora de casa. “Després d’unes setmanes hem aconseguit dues victories seguides i és important per a l’equip ja que ara ens toca afrontar dos partits complicats, com són contra Bar Mi Casa i Marfil, en què ens ho juguem tot”.

Així doncs, la setmana que ve al pavelló del carrer Garcilaso: Escola Pia – Bar Mi Casa, partit importantíssim per arribar com a primer classificat al duel a la pista de Marfil.

Club Natació Sabadell 4 – 5 Futbol Sala Ripollet

CN Sabadell: Marc Torras, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Jaume Figueras, Pep Girvent, Carlitos, Arnau Casabon, Marc García, Álex Marcos. FS Ripollet: Héctor, Juanito, Pipa, Albert, Iván, Jesús, Toni, Carlos, Fran, Óscar, Yeyo. Gols: Jaume Figueras (1-0, min. 3), Jaume Figueras (2-0, min. 15), Pipa (2-1, min. 17), Jaume Figueras (3-1, min. 21), Jesús (3-2, min. 21), Iván (3-3, min. 23), Yeyo (3-4, min. 24), Iván (3-5, min. 37), Jaume Figueras (4-5, min. 39). Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga al local Arnau Casabon i als visitants Juanito i Héctor.

Club Futbol Sala Esparreguera 3 – 8 Club Esportiu Escola Pia

CFS Esparreguera: Artur Reynes, Óscar Campa, Carles Cantón, Óscar Vega, Kevin Herrero, Fran Carmona, Regis Ribalta, Xavier Gasulla, Edu Allende, Gerard Aceña. CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi Ruiz, Santi Sardà, Oriol Comadran, Jordi Sardà, Jordi Torras, Dani Castro, Marc Pagès, Àlex Germán, Carlos Povedano, Llorenç Tarrés, Santi Bertolín. Gols: Santi Sardà (0-1, min. 2), Sergi Ruiz (0-2, min. 5), Santi Sardà (0-3, min. 12), Carles Cantón (1-3, min. 14), Carles Cantón (2-3, min. 23), Santi Sardà (2-4, min. 25), Santi Sardà (2-5, min. 30), Óscar Vega (p.p.)(2-6, min. 31), Carlos Povedano (2-7, min. 33), Carlos Povedano (2-8, min. 34), Fran Carmona (3-8, min. 39). Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Carles Cantón i Óscar Vega i ha expulsat amb vermella directe al també local Óscar Campa.