Foto portada: un moment del Sabadell - Spandau, d'aquest dimecres a Can Llong. Foto: Championsleague.len.eu

Punt de Champions per al CN Sabadell contra l’Spandau Berlín

L’Astralpool CN Sabadell ha aconseguit el primer punt a la Champions League després d’empatar a 9 davant l’Spandau Berlín. L’equip de Quim Colet ha començat malament, amb 1-4 al primer temps. El Club ha apretat en defensa amb 10 minuts sense rebre cap gol i un parcial de 4-0 (5-4), amb Fran Valera de protagonista. Tots dos equips han tingut opcions per guanyar però al final Kostas Averka ha estat qui ha marcat el definitiu 9-9.

El Club havia començat a Europa amb un gran partit davant Ferencvaros, campió d’Europa al 2019, que va acabar amb derrota per 7-10 però amb moltes ocasions per donar la sorpresa. Després va perdre davant el Pro Recco italià a la final de la Supercopa d’Europa per un contundent 8-16.

——-PUBLICITAT——-

Aquest dimecres el CN Sabadell ha començat molt fluix en defensa. Spandau s’ha col.locat amb un contundent 0-3 al minut 6. La mínima reacció en atac amb gols de Fran Valera i Bernat Sanahuja han posat el 2-4 al final del primer quart.

El segon parcial ha estat de gran defensa per tots dos equips. Edu Lorrio ho ha aturat tot mentre que en atac, el capità Sergi Cabanas feia l’únic gol pel 3-4 al descans llarg. A l’inici del tercer quart, Valera i Kostas Averka han donat el primer avantatge (5-4). La rèplica berlinesa amb dos gols seguits ha comportat el 5-6 fins que Valera – amb el tercer gol de la tarda- ha fet el 6-6 del final del quart.

Alternatives fins el final

Els últims minuts han estat de molta emoció, encert i errades. El Sabadell s’ha posat per dos cops per davant (7-6 de Sanahuja i 8-7 d’Averka). Spandau ha reaccionat amb dos gols seguits (8-9) i amb l’expulsió de Bustos a 2:36 pel final. Hi havia temps i Averka ha aprofitat una superioritat per marcar el 9-9 a 1:03. Els dos equips han gaudit d’opcions per guanyar i també de perdre. Al final, Valera ha fet l’ultima defensa per sumar el primer punt.

Foto portada: un moment del Sabadell – Spandau, d’aquest dimecres a Can Llong. Foto: Championsleague.len.eu