Pro Recco, el millor equip de waterpolo del món a Sabadell. Autor: J.Sánchez

Supercopa d’Europa: el títol viatja a Itàlia

L’Astralpool CN Sabadell ha caigut davant el Pro Recco d’Itàlia a la final de la Supercopa d’Europa que s’ha disputat a Can Llong per 16-8. En tres dies, l’equip de Quim Colet ha jugat contra els dos últims vencedors de la Lliga de Campions: dimecres davant el Ferencvaros de Budapest (7-10) a la Champions League i avui davant el millor equip del món. El Club ha aguantat fins al descans (7-5) però un parcial de 5-0 al tercer quart ha estat decisiu.

D’entrada ja és un éxit jugar la Supercopa d’Europa. Significa que s’ha guanyat la temporada anterior un títol continental. En aquest cas l’Eurocup – la primera de la història pel CNS – mentre que el Pro Recco ha guanyat 10 Champions i amb la d’avui, vuit Supercopes.

El Pro Recco – que jugava com a local malgrat la final ser a Sabadell- ha trigat cinc minuts en marcar el primer gol però han estat tres seguits fins que Bernat Sanahuja ha fet el 3-1.

Dusan Banicevic ha fet el 6-3 en aquest llançament. Autor: J.Sanchez

El segon quart ha estat el millor del partit. Els italians han marxat fins el 6-2 però el Club ha tornat el parcial amb gols de Banicevic, Averka i un altre de Sanahuja fins al 7-5. Els sabadellencs donaven la cara davant un públic que gaudia de l’espectacle.

Exhibició italiana.

En canvi el tercer quart només ha tingut un equip. El Pro Recco ha mostrat perquè és el millor equip del món. Ha marcat gols de totes les formes fins a cinc mentre que la defensa estava també al nivell del número 1 mundial situant el 12-5 al marcador.

——-PUBLICITAT——-

Probablement, el Club ha pagat l’esforç de tenir un dia menys de descans que el rival. A l’últim quart, el CNS ha millorat en atac amb tres gols d’Averka, Valera i Bertran per quatre dels transalpins fins el 16-8 final.

El CN Sabadell, subcampió de la Supercopa d’Europa. Autor: J.Sánchez

Pro Recco ha celebrat la victòria que el confirma any rere any como el millor equip del món. El CN Sabadell ha fet un pas més i el seu nom també queda inscrit com a subcampió.

FITXA TÈCNICAt

16- Pro Recco: Del Lungo, Di Fulvio (4), Zalanki (1), Figlioli (1), Younger (1), Fondelli (1), Presciutti, Cannella (2), Iocchi Gratta (3), Velotto, Loncar (1), Hallock (2), Negri
8-Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (2) Gil, Marcel Teclas, Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (2) Banicevic (1), Bonet, Bustos, Xavi Teclas
Arbitres: Stavridis (Grècia) i Ohme (Alemanya) Exclusió de Presciutti (m.31) i Sanahuja (m.32)
Parcials: 3-1, 4-4, 5-0, 4-3.