Ja es pot jugar al joc de ‘Harry Potter’ pels carrers de Sabadell

Un nou joc ha arribat a les pantalles dels telèfons mòbils i ja comença a prendre embranzida pels carrers de Sabadell. Es tracta del joc Harry Potter Wizards Unite.

Fa pocs mesos, podíem trobar a grups de persones agrupades pel carrer, tot concentrant les seves mirades a les pantalles dels seus respectius mòbils jugant a l’exitós joc Pokémon Go; que compta amb més de 1.000 jugadors a la nostra ciutat.

Ara, amb l’arribada de l’estiu ha aparegut un gran nombre de mòbils el nou joc dels mateixos desenvolupadors, l’empresa Niantic, i que dia rere dia està prenent protagonisme al seu predecessor, es tracta de Harry Potter Wizards Unite.
Aquest joc utilitza la tecnologia de realitat augmentada, on els jugadors es desplacen per la ciutat per a poder aconseguir els seus objectius però en aquesta ocasió endinsant-se en el món màgic de les més que famoses novel·les de J.K. Rowling, Harry Potter.

En aquest nou joc, els usuaris es posen em la pell d’un mag que ha d’ajudar a les Forces Especials del Estatut Secret a recuperar criatures màgiques, objectes misteriosos i personatges icònics d’aquest món fantàstic del que han estat robats. Així que a partir d’ara si us creueu amb gent concentrada amb els seus mòbils donant voltes pel carrer, ja no es tracta només de caçadors de Pokémon, ara poden ser també mags del Ministeri de la Màgia.

Foto portada: captura de pantalla del nou joc Harry Potter Wizards Unite.