Foto portada: el jove cantant, en una imatge promocional.

Manel Navarro, decebut amb la seva actuació

Després de la seva actuació al festival d’Eurovisió, el cantant Manel Navarro s’ha expressat per primer cop a les xarxes socials. Navarro s’ha reconegut com a “decebut”, especialment pel seu ja famós gall. “Us demano perdó si us he decebut. Us asseguro que més m’he decebut a mi mateix no donant en el moment més important de la meva carrera una nota que tenia controlada”, diu. Ara assegura que vol “seguir el meu camí i continuar treballant dur per la meva carrera musical”.

El jove, de 21 anys, va quedar últim a Eurovisió, el passat dissabte, rebent només cinc punts del vot popular i cap ni un del jurat (més info: ‘Navarro, últim a Eurovisió‘). Però, més que la classificació, passarà al record el seu gall, en el moment àlgid de l’actuació. Milers de comentaris a les xarxes socials van seguir al gall, reconegut pel propi Navarro.

Aquest dilluns el segon representant sabadellenc al festival europeu ha divulgat un comentari tant a Facebook com a Twitter, on es reconeix decebut per la seva participació.

Tot i així, manté que “amb les seves llums i les seves ombres” ha estat una gran experiència: “he treballat gaudint cada minut d’aquests mesos, he conegut gent meravellosa i he crescut com a persona i com a artista”.

Foto portada: el jove cantant, en una imatge promocional.