El PP denuncia que el cartell de les Barraques “insulta” la ciutadania. Per què?

El cartell de les Barraques. Font: CFPS via Instagram.

El Partit Popular, que ha tornat al consistori després de quatre anys fora, considera que el cartell oficial de les Barraques, que organitza la Comissió de Festes Populars de Sabadell, representa un “insult” a la ciutadania sabadellenca. El cartell mostra un “gran peu trepitjant l’Ajuntament juntament amb el símbol okupa”. Els conservadors consideren que “l’extrema esquerra vol expulsar una part dels sabadellencs de la festa” i assegura que tot plegat es fa amb la connivència de la “nostra flamant” alcaldessa.

El cartell de les Barraques mostra un gran peu sobre l’edifici consistorial, el missatge ‘Que no ens desnonin la cultura’, la Torre de l’aigua amb el símbol okupa i un símbol d’un ull vigilant, ja present a l’icònic missatge ‘Estil Bustos, no gràcies’ i que es manté ara, potser donada la facilitat amb la que Farrés està instal·lant càmeres de videovigilància als carrers i places de la ciutat.

El Partit Popular considera que aquest cartell és un insult. “L’extrema esquerra vol expulsar part dels sabadellencs d’uns actes que s’haurien de dirigir a tota la ciutat”, diuen, tot acusant l’organització de les Barraques del “sectarisme” del que “sempre ha fet bandera l’esquerra”. “Aquest cartell representa un insult a tots els ciutadans de Sabadell”, asseguren els conservadors en un comunicat.

“I de tot plegat, què en pensa la nostra flamant alcaldessa? Seguirem rient les gràcies a aquests grups que es dediquen a insultar-nos? Deixarem que ens trepitgin? Seguirem regant-los de diners públics perquè no ens humiliin?”.

El PP es compromet a esbrinar quants diners públics van destinats a les Barraques. “Treballarem perquè es destini a qüestions que afecten els nostres veïns com la seguretat, la neteja o la lluita contra les ocupacions”, asseguren. Els conservadors consideren que la Festa Major hauria de ser un recordatori de la capacitat ciutadana de celebrar coses conjuntament però mai un motiu per ser insultat.

Comments are closed.