Foto portada: els investigats pel cas 23-S, aquest vespre. Autor: David B.

Casado (PP) recorrerà contra els indults presentant-se com a víctima dels CDR

El president del Partit Popular, Pablo Casado, basarà el seu recurs contra els indults als dirigents independentistes a partir de l’informe de la Guàrdia Civil que el situa com a presumpte objectiu dels membres dels CDR detinguts a Sabadell al setembre de l’any 2019.

Segons l’informe de la Guàrdia Civil, es van trobar cerques a l’ordinador d’un dels detinguts a Sabadell, Jordi Ros, sobre diversos dirigents polítics. Entre ells el propi Casado però també l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, o la regidora de Podem Marta Morell. La Benemèrita manté que les cerques en buscadors d’internet podrien mostrar que es preparava alguna acció.

La difusió d’aquest informe ha servit ara a Casado per presentar recurs a l’indult dels sis exconsellers de la Generalitat, l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i els ‘Jordis’, aprovat aquest dimarts. “Si els CDR són la continuació de l’1 d’octubre, podem dir que som part perjudicada”, ha afegit Casado.

Segons ha avançat Casado en una entrevista amb Onda Cero, es considera “legitimat” per recórrer al considerar que és part afectada en el cas perquè, sempre segons la Guàrdia Civil, les cerques a internet d’una persona podrien ser un indici que es volia atemptar contra ell. El Suprem haurà de decidir si el PP pot presentar recurs finalment.

Més informació:

Foto portada: investigats pel cas 23-S, el passat mes de setembre. Autor: David B.

Comments are closed.