Foto portada: Girauta, Garcia i Arrimadas, a Ca n'Oriac. Autor: J.d.A.

Ciutadans reequilibrarà les relacions entre el Centre i la resta de barris de Sabadell

Ciutadans ha realitzat aquest dissabte un dels principals actes de la seva campanya electoral. Han presentat els caps de llista del Vallès Occidental al centre cívic de Ca n’Oriac amb l’eurodiputat Juan Carlos Girauta i la diputada al Parlament Inés Arrimadas. El candidat sabadellenc, Joan Garcia, ha assegurat que aposten per reequilibrar la ciutat de nou.

La crisi econòmica s’ha sentit més en alguns barris que en altres de Sabadell. Així mateix, també és més evident la degradació de l’espai públic en algunes zones que no pas en unes altres. En aquest sentit, Ciutadans vol equilibrar de nou les relacions entre el Centre i la perifèria de Sabadell, o entre aquelles zones més benestants i les més populars. El seu cap de llista a Sabadell, Joan Garcia, així ho ha assegurat aquest dissabte a Ca n’Oriac, afegint que faran una campanya molt de carrer i contacte amb la ciutadania. Així mateix, també palesen que hi ha preocupació per la seguretat. Per això, aposten per tenir més agents de la Policia Municipals als carrers, retornant a un model de policia de proximitat, que passa, abans de res, per canviar l’organigrama del cos.

Corrupció i malbaratament

Garcia ha estat acompanyat per tots els caps de llista del Vallès Occidental i per la diputada al Parlament Inés Arrimadas, qui en referència a Sabadell ha assegurat que “hi ha hagut casos escandalosos de corrupció i malbaratament de recursos, així com una gestió molt deficient”. Arrimadas assegura que “la ciutadania demana canvi a Espanya i nosaltres oferim canvi regenerador i sensat a la vegada” a diferència d’altres formacions com Podemos “que volen trencar coses que ja funcionen bé”. Ho ha dit en referència a la política estatal, el dia després del sondeig del Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) que mostra la irrupció de Ciutadans a la política espanyola. “Tot i així el nostre enemic no és Podemos sinó l’atur, la pobresa i la corrupció”, ha dit la diputada.

Per la seva part, l’eurodiputat Juan Carlos Girauta s’ha mullat en clau local: ha tancat la porta a qualsevol pacte amb forces sobiranistes. No així a pactes “amb el PSC o el PP“, però amb un preu: pactar mesures contra la corrupció.

No posem en dubte l’honestedat dels senyors del PSC. No els prejutgem. Ni volem un cordó sanitari contra el PSC. Veuríem si, en el cas que guanyessin les eleccions, signen un pacte contra la corrupció. Si ho fan, tindran estabilitat i suport a canvi de condicions ètiques. Amb els del procés i la política de fets consumats contra la Constitució, en canvi, no ens trobarem mai”, ha reblat.

Girauta ha destacat que el PSC minimitzi les seves sigles en la cartelleria electoral a molts municipis. “L’acte de Ca n’Oriac ha comptat amb una modesta assistència. Algunes desenes de persones hi han participat aquest dissabte.

Foto portada: Girauta, Garcia i Arrimadas, a la porta del centre cívic. Autor: J.d.A.

3 Comments