Joan Mena i Yolanda Díaz

Yolanda Díaz dona suport públic a Mena (En Comú Podem)

La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha fet públic el seu suport a l’alcaldable Joan Mena, d’En Comú Podem. A través d’un video difós pel mateix partit a les xarxes socials, Díaz ha demanat el vot per a Mena. “A Sabadell s’ha de votar a Joan, ell és la garantia de defensar els drets de tots els i les sabadellenques”, defensa la ministra. A l’octubre, Díaz va escollir la ciutat de Sabadell per fer el primer acte de la plataforma Sumar a Catalunya.

“És un gran practicant de la política útil, defensor de l’educació pública, dels drets LGTBI i del feminisme”, defensa Díaz en el vídeo. Per la seva banda, Mena ha elogiat la reforma laboral impulsada des del ministeri, així com el seu impacte a Sabadell. “Ara és el moment de desplegar polítiques públiques de treball des de les competències municipals”, apunta.

https://twitter.com/SBDencomupodem/status/1659155291429117953

Díaz i Mena comparteixen grup parlamentari al Congrés dels Diputats. La vicepresidenta, de fet, ja va mostrar el seu suport al candidat quan va visitar Sabadell a l’octubre al primer acte de Sumar a Catalunya.

Foto de portada: Joan Mena i Yolanda Díaz.