SBD amb Palestina

El responsable de premsa d’Afers Exteriors qualifica de “fàstic immens” les piulades de la Crida per Sabadell

La Crida per Sabadell, integrada per l’Entesa per Sabadell, la CUP, el Moviment Popular de Sabadell i altres ciutadans, defensarà aquest dijous en el ple municipal el boicot als productes produïts a Israel. Ho fa en línia amb la campanya Boicot, Desinversions i Sancions (BDS). Tot plegat ha provocat l’enuig del responsable de premsa de la secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat, qui ha assegurat que sent un “fàstic immens” davant la proposta.

La Crida ha fet  un seguit de piulades explicant que porten al ple la campanya BDS i el seu posicionament.

En unes altres piulades la Crida aprofundeix, matisa que la proposta que porten al ple és de la mà amb Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell, i que ho fan a proposta de l’entitat Sabadell per Palestina.

El responsable de premsa de la secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat, Jaume Clotet, ha qualificat de “fàstic immens” les piulades de la Crida. Manté que aquesta formació política no demana boicotejar “autèntiques dictadures” com Cuba, Iran o Qatar.

 

La mateixa moció, o similar, ha estat ja aprovada a Terrassa, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Ripollet, Molins de Rei, Sant Celoni, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pere de Riudebitlles o Alcoi (Alacant).

Foto portada: presentació de la plataforma Sabadell amb Palestina, fa un any. Autor: Josep Lluis Lai. 

One Comment