La teranyina de favors, segons la web de la Crida.

La Crida retira l’apartat referent a funcionaris de la web sobre la corrupció

La Crida per Sabadell ha retirat de la web Diners i favors un apartat. En concret es tracta de l’anomenat ‘La xarxa de favors’, que denunciava la trama de favors de l’Ajuntament bustista i que afectava funcionaris. La formació anticapitalista fa autocrítica i reconeix que les informacions eren imprecises i poc clares. També diuen que alguns continguts s’han fet públics de forma errònia i inexcusable. Demanen discupes per tot plegat.

La formació anticapitalista va presentar el web fa algunes setmanes. Una pàgina que explica des del punt de vista de la Crida el cas Mercuri o la investigació sobre Ca n’Alzina i que incorporava algunes novetats com l’apartat La xarxa de favors, on es denunciava una teranyina de favoritisme a l’administració (més info: ‘La Crida publica la web Diners i favors). Hi apareixien noms de funcionaris i càrrecs de confiança, en molts casos encara a l’administració. La web va provocar suspicàcies i el PSC va denunciar-la mantenint que fins i tot es feien públics noms de persones difuntes (més info: ‘Ayuso (PSC) sobre la web contra la corrupció de la Crida: “està plena de falsedats i dades tergiversades”).

Setmanes després de la polèmica, la Crida ha fet públic que ha retirat l’apartat en qüestió de la web, demanant discupes públiques “a toets aquelles persones que s’hagin pogut sentir afectades”. Tot i així, reiteren que tenen tot el compromís en “fer net” i posar “llums i taquígrafs damunt de qualsevol ombra de corrupció a la ciutat”.

Foto portada: la teranyina de favors, ara esborrada de la web de la Crida, en una captura. 

One Comment