Foto portada: l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i el portaveu municipal de Junts a Sabadell, Lluis Matas, el passat dimarts. Autor: David Jiménez.

Matas (Junts), en defensa de Borràs: “un judici injust té sentència injusta”

El portaveu municipal de Junts per Sabadell i candidat a l’alcaldia, Lluis Matas, s’ha esperonat a sortir en defensa de l’expresidenta del Parlament Laura Borràs, condemnada aquest dijous pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a 4,5 anys de presó i 13 d’inhabilitació per fraccionar contractes mentre presidia la Institució de les Lletres Catalanes.

Matas s’ha afanyat a sortir en defensa de Borràs, qui fa 48 hores el va acompanyar en la seva posada de llarg com candidat a l’alcaldia. El juntaire creu que Borràs ha patit un cas de guerra judicial, o lawfare. La reivindica com la presidenta del Parlament.

“Tot el suport i l’estima a la presidenta Laura Borràs, qui continua sent la presidenta del Parlament de Catalunya. Segueix al capdavant. No estem sorpresos però sí indignats. No hi ha judici just ni sentència justa i estem convençuts que és un cas de lawfare. Si no es tractés de la presidenta Laura Borràs no hi hagués hagut aquesta sentència. Hi estem acostumats però mai ens hem doblegat. Fem nostres les seves paraules: no és una sentència ferma i s’anirà a les instàncies superiors”.

Matas no fa ni 48 hores que va estar amb Laura Borràs, qui el va acompanyar en la presentació de les seves línies d’actuació de cara a la campanya de les municipals. Aquell dimarts la novetat va ser el retorn i detenció de l’exconsellera Clara Ponsatí. Aquest dijous la protagonista ha estat l’expresidenta del Parlament.

Més informació:

Foto portada: l’expresidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i el portaveu municipal de Junts a Sabadell, Lluis Matas, el passat dimarts. Autor: David Jiménez.

Comments are closed.