Foto portada: un moment del ple municipal de març. Autor: J.d.A.

A Vox, ni aigua: rebutjada una proposta per millorar un accés a peu a Can Puiggener

Cordó antiVox en una proposta pel barri de Can Puiggener. El partit d’extrema dreta ha portat la seva tercera moció al ple. La primera va ser sobre la bandera d’Espanya. La segona sobre la protesta dels agricultors i ramaders. Dues batalles que Vox vol capitalitzar. Però sense gaire relació amb la ciutat. En aquesta ocasió proposaven una millora concreta per connectar el barri de Can Puiggener amb l’avinguda de l’alcalde Moix i dignificar el camí pel que passen centenars de persones cada dia. S’ha topat amb la majoria de formacions, que l’han rebutjada.

Vox proposava habilitar una plataforma per a vianants entre la plaça del Primer de maig i la carretera de Prats. Un camí que ja es fa per evitar tota una volta i guanyar temps. Però que té un gran pendent i no està asfaltat. La proposta considera que amb una petita inversió, en un terreny a més propietat de l’Ajuntament, es podria dignificar la situació per a centenars de veïns per salvar el desnivell amb més garanties i fer més còmode i més segur l’accés.

Tant Sabadell En Comú Podem com la Crida i ERC han argumentat que no tenen res a pactar amb un partit com Vox que ataca els drets de les dones o vol prohibir el català. No cauran, diuen, en el seu parany per normalitzar-se. El govern, PSC i Junts, ha reblat arguments més burocràtics que polítics: ja s’està treballant o ara hi ha altres prioritats a Can Puiggener contemplades en el pressupost municipal contra el que va votar Vox, com ha esgrimit la tinenta d’alcaldessa Mar Molina (PSC).

Tots han votat en contra, excepte el PP que s’ha adherit al considerar positiva la proposta, que ha estat rebutjada. Vox ha denunciat que la resta de formacions els fan boicot proposin el que proposin.

Foto portada: un moment del ple municipal de març. Autor: J.d.A.

Comments are closed.