La Bella i la Bèstia. Autor: David B.

4.100 espectadors s’enamoren de ‘La Bella i la Bèstia’

Joventut de la Faràndula ha aconseguit tornar a robar els cors de petits i grans per segona temporada consecutiva amb el musical dirigit per Quim Carné.

En les dues temporades del muntatge de gran format, La Bella i la Bèstia ha portat al Teatre la Faràndula més de 9.100 espectadors que han pogut gaudir del ritme, el color i els valors de l’amor i l’amistat presents en l’obra.

Més d’un centenar de persones han fet possible que novament, el muntatge estrenat la temporada passada, s’endugui els aplaudiments del públic que ha omplert les platees de les sis darreres funcions.

Joventut de la Faràndula ha tancat aquest diumenge les darreres sis representacions de La Bella i la Bèstia amb el públic dempeus i amb grans lloances a les interpretacions dels actors i ballarins que formen l’elenc i de les veus de Cristina Barbero que interpreta la Bella, d’Alba Valero com a Senyora Pots, de Miquel Roselló com a Bèstia i del paper de Lumier interpretat per Joan Bta. Torrella.

La Bella i la Bèstia tornarà a l’escenari de La Faràndula el proper mes de novembre, quan s’acomiadarà definitivament del públic sabadellenc.

Properes representacions

Des de fa molts mesos Joventut de la Faràndula està treballant en l’esperat nou musical que s’estrenarà el proper mes de maig. Es tracta del títol Rapunzel, la princesa perduda, un musical inspirat en la coneguda història dels germans Grimm, però adaptada a l’actualitat sota la direcció de Salva Peig i Maria Pla. El muntatge comptarà amb una acurada posada en escena, una escenografia espectacular, amb música realitzada per a l’ocasió de la mà del productor musical sabadellenc Xasqui Ten i les coreografies de Montse Argemí de l’Escola de dansa Bots.
Es podrà veure al Teatre la Faràndula de Sabadell els propers 19, 20, 26 i 27 de Maig, els dissabtes a les 18 hores i els diumenges en doble sessió, a les 12 i a les 18 hores.

Foto portada: La Bella i la Bèstia en un moment de la funció. Autor: David B.