Mostra de microteatre de sabadell. Autor: David B.

La segona mostra de microteatre es trasllada a l’Espai Àgora

Els propers 22 i 23 de novembre tornarà la Mostra de Microteatre que l’any passat es va inaugurar a la seu de l’associació de veïns del barri de Nostra Llar, l’antic Poliesportiu Nostra Llar de Sant Oleguer.

Aquest any, per engegar la segona edició de la Mostra de Microteatre, els organitzadors, la companyia de teatre sabadellenca Tres Homes Grossos, han escollit l’Espai Àgora i el Centre Cívic de Sol i Padrís com a nou escenari per poder representar els deu espectacles que es programaran el cap de setmana ii que tenen una durada d’entre 15 i 30 minuts. La mostra, es realitzarà com ja es va fer en l’edició anterior, el públic podrà veure de forma rotatòria els cinc muntatges del divendres 22 de novembre o els sis del dissabte 23 de novembre.

El divendres es podran veure els muntatges El show casi definitiu, Puigventós, Salsa Golf, Amor a mort i No son les magdalenes. Pel que fa al dissabte es representaran les següents obres de microteatre: El show casi definitiu, Margarita, Entre calor y humedad, Salts, Ay, mi madre, El mort i qui el vetlla.

Foto portada: Un dels muntatges de la primera edició de la Mostra de Microteatre de Sabadell. Autor: David B.