Parásitos

Canvis a l’autocine, que es farà a Can Deu

  • Finalment l’autocine es farà al costat del bosc de Can Deu i no al barri de Gràcia. 
  • Grease, Viernes 13, Parásitos i Vaiana, la proposta de continguts. 

L’autocine d’estiu no es farà finalment al barri de Gràcia sinó al nord de Sabadell, a Can Deu. Així ho ha fet públic l’Ajuntament aquest dilluns, juntament amb la programació de la principal novetat de la temporada cultural. El nou espai, que cedeix la Fundació 1859 Caixa Sabadell, té més capacitat, diuen fonts municipals. 

L’Ajuntament havia anunciat que es faria l’autocine els dissabtes a la nit a l’aparcament al costat del pavelló d’esports del barri de Gràcia, però finalment la proposta es farà a l’aparcament del bosc de Can Deu, amb entrada per l’avinguda de Matadepera. Hi haurà capacitat per un centenar de cotxes per pel·lícula. L’entrada és gratis però cal reservar.

Programació

Segons ha presentat l’Ajuntament, la programació començarà amb un clàssic, Grease, el 4 de juliol. El dia 11 de juliol s’emetrà Viernes 13, programada pel Festival de Cinema de Terror de Sabadell. El 18 de juliol es projectarà la gran guanyadora dels premis Òscar 2020, la coreana Parásitos. Finalment, el 25 de juliol, la proposta és més familiar: Vaiana, en aquest cas en català. Les tres primeres pel·lícules són en castellà. Les entrades són gratuïtes i hi ha una entrada per vehicle, que s’han de validar. Es poden reservar a la web de Sabadell Cultura.

Queixes per l’autocine

La proposta de fer un autocine no ha agradat tot un seguit d’entitats ambientalistes, que van mostrar en un comunicat el seu rebuig a la proposta, per poc sostenible (més info: ‘17 entitats, contra l’autocine‘).

17 entitats, contra l’autocine

Un autocine, novetat de la programació cultural a l’estiu post-Covid

Foto portada: fotograma de ‘Parásitos’, que s’emetrà el 18 de juliol.