Els Pastorets

El Teatre Sant Vicenç es prepara pel Nadal

Aquest cap de setmana el Teatre Sant Vicenç iniciarà el cicle de Nadal amb la lectura de El poema de Nadal. El seguirà la Gala dels renovats Pastorets.

La lectura de Josep Maria de Sagarra, El poema de Nadal sota la direcció de Daniel Serra, donarà el tret de sortida el proper dissabte 16 de desembre a les 22 hores de les activitats nadalenques. A aquesta lectura s’hi sumarà el tradicional concert del Cor d’Acords, que farà l’avançada a Els pastorets, que aquest any arriben amb uns nous decorats gràcies a les generoses aportacions a la campanya de microfinançament Tot Suma (més info: ‘El Sant Vicenç enceta una campanya de micromecenatge per renovar ‘Els Pastorets’).

Pastorets Renovats

La celebració dels 75 anys de la primera representació de Els pastorets després de la Guerra civil per part del Teatre Sant Vicenç arriba una important posada al dia del muntatge escènic de la tradicional obra nadalenca. Per a celebrar aquestes dues efemèrides es durà a terme el proper 23 de desembre una Gala de presentació dels renovats Pastorets presentada per Marc Serra i Neus Conesa.

A la Gala hi participaran entitats que col·laboren amb el Centre Sant Vicenç, actors veterans, entre altres sorpreses que convertiran l’acte en una festa dels Pastorets al Teatre Sant Vicenç. D’altra banda el vestíbul del centre acollirà una exposició sobre els 75 anys dels pastorets.

Matrimoni a la italiana

El 25 de desembre a la nit el Teatre Sant Vicenç estrenarà el muntatge Matrimoni a la Italiana dirigit per Òscar Muntanya i Òscar Rodríguez. Una comèdia del Nàpols de postguerra, on una dona de la vida anomenada Filumena intenta sobreviure buscant l’estabilitat emocional i amorosa amb Domenico Soriano. Ella canviarà la seva vida amagant un secret del tot inesperat. El muntatge es representarà els dies 25, 29 i 30 de desembre i els dies 12, 13, 19 i 20 de gener a les 22 hores.

Foto portada: un moment del muntatge de l’any passat. Autor: David B.