El préssec gegant.. Autor: David B.

Èxit de públic en l’estrena de ‘El préssec gegant’

Joventut de la Faràndula ha estrenat aquest cap de setmana amb gran èxit de públic la darrera proposta de l’any, El préssec gegant, una aventura musical pensada per a un públic familiar.

L’entitat teatral sabadellenca ha apostat per portar a l’escenari un dels textos dels contes de Roal Dahl, concretament el de James i el préssec gegantEl préssec gegant compta amb un muntatge de gran format, amb un majestuós préssec giratori que omple l’escenari del Teatre de la Faràndula i que aconsegueix, juntament amb projeccions i ‘mappings’, embolcallar l’espectador en una història on l’amor i la amistat hi tenen un fort protagonisme, juntament amb la importància d’estimar-se a un mateix.

Pots veure l’àlbum a Flickr: ‘El préssec gegant‘ o la nostra pàgina de Facebook. 

El préssec gegant

Aquest préssec és el detonant de l’aventura que viurà la Jana, interpretada per Berta Brasó i Júlia Antolinos dues nenes de 10 anys, provinents del Taller de Teatre infantil (TTi). La protagonista comparteix viatge amb uns insectes gegants, la Llagosta interpretada per Cristina Barbero, la Marieta de la mà d’Alba Valero, l’Aranya a la que donarà vida Jèssica Martín, la Cuca de llum interpretada per Núria Frutos, el Cuc de seda de la mà de Xavi Salavert i el Centpeus pocavergonya interpretat per Marcel Castillejo. Aquests insectes es presenten de forma molt vistosa en escena amb un vestuari amb volums i molts colors, dissenyat per Elisa Boada, artífex del vestuari de la tetera, la tasseta o el rellotge, entre d’altres, de La Bella i la Bèstia, que s’ha acomiadat aquesta temporada del públic sabadellenc. menció especial per als personatges malvats de la història, les tietes Esponja i Espina, interpretades per Anna Vidal i Aurora Fernández, respectivament.

El préssec gegant dirigit per Alba Grau i Xavi Clapés, que s’estrenen en la direcció d’un muntatge d’aquestes característiques després del seu pas en diversos muntatges de Joventut de la Faràndula, com Rapunzel, la princesa perduda. El musical compta amb 10 cançons creades per Miquel Tejada i Adri Mena, amb les coreografies de Montse Argemí i Mertxis Sanchez i la col·laboració de Swingcopats.

Darreres representacions

Aquest cap de setmana Joventut de la Faràndula oferirà les tres darreres funcions d’aquest nou muntatge. El préssec gegant es representarà el proper dissabte 25 de maig a les 18 hores i el diumenge amb doble funció, a les 12 i a les 18 hores.

Foto portada: un moment de l’espectacle. Autor: David B.