Hotel Cochambre

‘Hotel Cochambre’ actuarà a la festa Major de Sabadell

Ja es comencen a saber alguns dels grups que actuaran a la Festa Major de Sabadell 2019. Fa uns dies, se sabia que el grup de trap sabadellenc 31 FAM seria un dels cap de cartell. Aquest dimarts, segons ha avançat Ràdio Sabadell,  s’ha avançat que el grup Hotel Cochambre, segons anuncien a la seva pàgina web, actuaran a Sabadell el dilluns 9 de setembre. 

Hotel Cochambre és un grup que interpreta cançons d’altres artistes, i que és prou conegut a les festes populars. Sense anar més lluny, Hotel Cochambre ha actuat a la Festa Major del barri de Sol i Padrís, l’any 2017 i 2018.

Els anys 2014 i 2016 van actuar a les Festes de la Mercè de Barcelona. Hotel cochambre ja és, doncs, un dels grups confirmats per a la Festa Major de Sabadell 2019. Actuaran dilluns dia 9 de setembre, molt possiblement per tancar les activitats de Festa Major després del castell de focs, ja que habitualment el concert de cloenda és l’únic concert del darrer dia de Festa Major, en la línia dels que ha ofert La Salseta del Poblesec els darrers anys.

Foto portada: Hotel Cochambre