OSV. Autor: David B.

Ja es poden recollir les invitacions pels espectacles d’estiu

Des d’aquest dilluns ja es poden recollir les entrades per assistir als espectacles de la programació cultural d’estiu. Tots ells, excepte els dirigits al públic familiar, són gratuïts amb reserva d’entrada.

Les diferents activitats que es duran a terme durant el mes de juliol seran a l’aire lliure i caldrà mantenir les distàncies de seguretat. Les entrades estaran disponibles setmana rere setmana, és a dir, aquest dilluns estaran disponibles les entrades dels espectacles de la setmana en curs. El proper dilluns es podran recollir les entrades de la segona setmana de juliol, així setmana rere setmana.

La programació començarà aquest dijous 2 de juliol, a les 10 de la nit, amb l’espectacle inaugural Nit d’òpera que presenta l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) amb músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV). Es durà a terme al pati de Ca l’Estruch  i es podrà sentir un repertori d’àries i peces operístiques conegudes, com l’Aria del Conde de Almaviva de Le nozze di Figaro de W. A. Mozart, l’Habanera de Carmen de G. Bizet, la Romanza de Nemorino de L´Elisir d’Amore de G. Donizetti, el Duo de Isabella y Taddeo de L´Italiana in Algeri de Rossini i l’Intermezzo de Cavalleria Rusticana de G. Bizet,  a càrrec de Carles Pachón, Laura Vila, Carles Cosías i la presentació anirà a càrrec de Carles Ortiz.

Els dijous i diumenges al pati de Ca l’Estruch, amb programació diversa; els divendres al pati del Casal Pere Quart, amb programació familiar amb el segell de La Sala, i els dissabtes es podrà gaudir d’autocinema, que ha canviat d’emplaçament, del barri de Gràcia a l’aparcament del bosc de Can Deu.

Canvis a l’autocine, que es farà a Can Deu

Un autocine, novetat de la programació cultural a l’estiu post-Covid