Un moment de els Pastorets. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula tanca ‘Els Pastorets’ amb 5.900 espectadors

La companyia teatral sabadellenca, Joventut de la Faràndula, ha tancat aquest diumenge la darrera de les vuit funcions de Els Pastortets de Josep Maria Folch i Torres, amb un balanç “més que positiu”.

El públic ha respost un any més a la cita amb el clàssic del Nadal, Els Pastorets, que Joventut de la Faràndula duu a terme sense interrupció des de fa 74 anys. En aquesta darrera temporada, que s’ha tancat aquest diumenge, Joventut de la Faràndula ha aconseguit fregar la xifra rècord d’espectadors de la passada temporada (6.200 espectadors), amb 5.900 espectadors.

Els seus directors, Montse Serra i Albert Gorina, amb Alba Peig que s’ha incorporat com ajudant de direcció, s’han mostrat satisfets del resultat d’enguany. Gorina ha manifestat que “aquest any hem consolidat “Els Pastorets que ja teníem, i en fem un balanç més que positiu”.

D’altra banda, el president de Joventut de la Faràndula, Salva Peig, ha assegurat que “Els Pastorets és el buc insígnia de l’entitat i és el muntatge on s’hi aboquen més esforços i més pressupost. També aconsegueix unir tota l’entitat”.

Renovació de Els Pastorets?

Gorina ha manifestat que després de 18 anys amb aquest muntatge “des de la direcció i des de l’entitat, ens estem proposant el repte d’entomar una renovació de l’espectacle. No sabem com ni de quina manera, el que tenim clar és que toca renovar-lo. Hem de fer canvis en l’escenografia, el vestuari i la posada en escena”.

Foto portada: un moment de Els Pastorets. Autor: David B.