Versió Original en Català (VOC). Autor: ACN

La ‘Mostra VOC’ comença aquest dilluns a Sabadell

La mostra Versió Original en Català (VOC), impulsada per Òmnium Cultural, arrenca aquest dilluns al cinema Imperial amb la projecció de nou curtmetratges i tres websèries escollides d’entre 342 obres.

A Sabadell, les projeccions de la mostra VOC es duran a terme aquest dilluns i aquest dimarts a les 19 hores a un preu de 2 euros. El públic assistent votarà les projeccions i decidiran juntament amb el vot del jurat el premi del públic. Les projeccions de la mostra es faran de forma simultània a 26 ciutats catalanes més.

El jurat està format per Ramon Térmens, Gina Tost, Carol López, Jaume Marti, Alba Cros i Judith Colell i atorgarà un premi al millor curtmetratge (creació de durada màxima de vint minuts si és ficció i mitja hora si té caràcter documental). El resultat final dels premis, valorats en 4.000 euros, es donarà a conèixer el pròxim 1 de desembre en una festa a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Foto portada: Fotografia de família presa durant la inauguració de la Mostra VOC als cinemes Texas de Barcelona. Autor: ACN.