Judith Galán

La segona novel·la de Judith Galán escala el primer lloc d’Amazon

L’escriptora sabadellenca que signa amb el pseudònim de Judith Galán, s’ha posicionat en el lloc més alt de la llista de vendes a Amazon, amb la seva segona novel·la ¡Héctor, Víctor no, Héctor!.

La segona novel·la romàntica de l’escriptora sabadellenca que porta per títol ¡Héctor, Víctor no, Héctor!, s’ha situat en la primera posició dels ebooks més venuts a Kindle d’Amazon.

Galán, després de l’èxit aconseguit per la seva primera novel·la Calcetines rotos, amb la que també va ser número u a la llista de vendes d’Amazon, ha publicat la seva segona obra el passat 4 d’agost. “Una novel·la romàntica, però plena de tocs còmics i emotius”, assegura l’autora, tal com ja va avançar a iSabadell en una entrevista del passat mes d’abril (més info: ‘Judith Galán (escriptora top a Amazon): “busco que el lector passi una estona agradable”‘).

.

¡Héctor, Víctor no, Héctor!, descriu la història de superació de l’Héctor, personatge principal en aquest llibre i que és un del dels personatges secundaris a Calcetines rotos, ”en una divertida e insòlita història d’amor”, tal com la qualifica Judith Galán. La darrera obra de l’autora sabadellenca està aconseguint de nou molt bona crítica entre els lectors, que alguns d’ells ja demanen una tercera entrega.

Foto portada: Judith Galán. Autor: David B.