LaSala proposa 15 espectacles per la nova temporada

La temporada 2017-2018 de LaSala inclou 15 espectacles contemporanis de companyies que aposten per la franja d’edat de 0 a 14 anys, i també per una programació de tres activitats paral·leles que aporten valor afegit a cada espectacle.

La temporada s’iniciarà el proper 8 d’octubre amb Mons de Mons Dansa. El seguirà el muntatge Años luz de Luz micro y punto, el 5 de novembre i Contes amagats de Marcel Gros, el 3 de desembre, seran els protagonistes a LaSala.

El nou espectacle de la companyia La Baldufa, Mon pare és un ogre es podrà veure el 13 de gener. El 21 de gener serà el torn del Centre de Titelles de Lleida, amb El petit piano.

Mons. Autor: Cedida.
L’espectacle Mons. Autor: Cedida.

LaSala també es traslladarà el 4 de febrer al Teatre la Faràndula per acollir el concert de Dàmaris Gelabert. Samfaina de colors estrenarà el seu nou espectacle Globuss, creat per celebrar el 30è aniversari de la companyia.

Pel que fa a la dansa, la companyia Maria Antònia Oliver presentarà Volen volen, el 18 de febrer i Escarlata Circus la seva instal·lació Corroc, el 24 de febrer. Zum Zum Teatre torna a la programació de LaSala amb La gallina dels ous d’or el 4 de març i el 10 de març L’Estenedor Teatre proposa El col·leccionista de pors. La companyia sabadellenca Engruna Teatre portarà Loops el 18 de març i el 8 d’abril serà el torn per Amour, guanyadora del Premi Max 2017 al millor espectacle familiar.

El 15 d’abril els més petits podran explorar de nou el Planeta Ka i la temporada es tancarà el 22 d’abril amb La nena dels pardals, de la companyia Teatre al detall. La temporada es completarà amb una nova edició del festival El Més Petit de Tots (més info: ‘El festival ’El més petit de tots’ començarà amb una festa al carrer’).

Foto portada: El muntatge Amour, guanyadora del Premi Max 2017. Autor: Cedida.