31 FAM, a l'Eix Macià. Autor: Nil Ventura

El grup de trap sabadellenc 31 FAM estrena nou disc

Després de TR3TZE, el seu primer treball editat l’any passat, arriba ara el segon disc del grup que compta amb vuit cançons, sota el títol Valhalla Vol. I. Els joves components del grup van poder participar en la passada Festa Major de la ciutat amb un concert que va comptar amb un públic molt entregat. La seva música s’escolta ja en algunes emissores de ràdio més importants d’Espanya on programen els seus temes, Valentina, Sincero o Ferran Adrià.

31 FAM va néixer a l’any 2017 de la mà dels sabadellencs Kid Pi (Edi Freixas), Joey C (Joel Cosp), Lil Didi (Dídac Serra), Bandam (Ferran Vilalta), Koalekay (Alex Gil Rodríguez) i AAA (Álex Sánchez).

“A Valhalla gairebé totes les cançons desprenen un aura més fosca que en el disc anterior, tant per les bases i melodies com per les lletres que tractes aspectes més profunds, com l’amistat o l’altre cara de la fama”, assegura Kid Pi.

El seu darrer treball ha vist la llum a principis de març i ja està agafant embranzida dins l’escena musical, on el grup sabadellenc està escalant les primeres posicions del trap en català. Tot i que en els vuit temes de Valhalla hi predomina el trap, també hi ha lloc pel r’n’b i el soul, i algun tema de danceball.

31FAM: “som nois de carrer, som d’aquí: de Sabadell”

Foto portada: els 31 FAM, a l’Eix Macià, durant la Festa Major. Autor: David B.