Els Manel en un moment del concert. Autor: David B.

Manel serà el cap de cartell de l’Embassa’t
La dotzena edició de l’Embassa’t que es celebrarà a la ciutat els propers 12 i 13 de juny ha presentat el cap de cartell dels grups que formaran el cartell, en aquest cas serà Manel, que torna al Festival per presentar el seu darrer treball.

El Festival Independent del Vallès portarà de nou a l’escenari de l’Embassa’t 2020 el grup barceloní, Manel, que en aquesta ocasió presentaran el seu cinquè treball d’estudi, sota el títol Per la bona gent. Serà el dissabte 13 de juny. En aquesta edició, l’emplaçament del Festival serà el mateix que en l’any anterior, al davant de la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, a tocar del recinte de la Bassa de Sant Oleguer.

Tot i que fins al mes de març no es donarà a conèixer el cartell complert de l’Embassa’t 2020, ja s’han posat a la venda els abonaments pels dos dies. Fonts de l’organització han apuntat que tornaran a disposar-se tres escenaris i han indicat que es treballarà per potenciar la comoditat de l’assistent al festival. “El respecte cap a l’aforament indicat i la prioritat d’oferir concerts on l’experiència i benestar siguin essencials seguiran sent l’aspecte primordial que diferencia l’Embassa’t d’altres festivals massificats”, indiquen els responsables del festival.

Amb la voluntat d’esdevenir un festival cada vegada més sostenible, la cita seguirà apostant per proveïdors locals i per productes de kilòmetre zero en els seus ‘foodtrucks’, així com per l’ús d’envasos biodegradables tant a la zona de menjar com en les barres, on només s’utilitzen gots reutilitzables. A més, es fomentarà l’ús del transport públic per assistir a l’esdeveniment gràcies a la companyia de transport públic de Sabadell, la TUS i al consistori.

Foto portada: Manel a l’escenari de La Faràndula l’any 2013. Autor: David B.