Manu Guix. Autor: Cedida.

Manu Guix i Roger Mas: primers noms del Fresc Festival 2018

El “festival d’estiu del Vallès” Fresc Festival ja prepara la segona edició, del 24 de juny al 24 de juliol a l’amfiteatre de l’Espai Cultura de Sabadell. Manu Guix i Roger Mas són els dos primers noms confirmats.

El polifacètic Manu Guix portarà el seu darrer disc Després de tot a Sabadell el dimarts 3 de juliol a les deu del vespre. Feia cinc anys que Guix no publicava un àlbum, i ara torna amb un recull de tretze cançons vitals i optimistes d’estil pop i soul d’autor, que acompanyarà amb el seu habitual piano.

Manu Guix també portarà a l’Amfiteatre alguns dels grans hits que ha escrit durant els vint anys que porta als escenaris. I el músic no estarà sol a l’escenari, ja que l’acompanyaran el guitarrista Jordi Roquer; Jordi Franco al baix; el bateria Toni Pagès; el saxofonista Oriol Cusó i el trompetista Jaume Peña.

httpss://www.youtube.com/watch?v=zmRe3PPLjgY

D’altra banda, el músic Roger Mas també passarà pel Fresc Festival, en aquest cas per a presentar el disc Parnàs, publicat aquest mes de març. Mas actuarà a Sabadell el dimecres 4 de juliol a les 22 hores, també a l’amfiteatre de l’Espai Cultura. En aquest treball el cantautor solsoní inclou adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats d’autors com Miquel Martí Pol, Joan Maragall o Eulàlia Anzizu Vila, entre altres. Les entrades pels dos concerts ja estan a la venda a través d’Internet.

5.500 espectadors en la primera edició

L’any passat el Fresc Festival va tancar la seva primera edició amb una trentena d’espectacles, 5.500 espectadors i un 77 per cent d’ocupació. Aleshores, noms com Sílvia BelOriol Pla o The Sey Sisters van actuar a Sabadell.

Foto portada: Manu Guix. Autor: Cedida.