Sergio Dalma. Autor: David B.

Sergio Dalma celebrarà 30 anys de professió amb dos concerts a Sabadell

El passat mes de novembre el cantant sabadellenc, Sergio Dalma, presentava el seu darrer treball amb la signatura del disc Sergio Dalma. 30… y tanto a Sabadell. Per celebrar el 30è aniversari de la seva carrera musical oferirà dos concerts a la ciutat que el va veure néixer.

El teatre La Faràndula acollirà els propers 3 i 4 d’octubre de 2020, el concert de la gira de Sergio Dalma 30… i tanto. Un concert on l’artista sabadellenc compartirà amb el públic de la seva ciutat aquest rodó aniversari. El conert repassarà els èxits de Dalma i les noves versions dels seus temes més coneguts.

El darrer disc que el cantant sabadellenc va presentar a El Corte Inglés de Sabadell fa tot just un mes, va comptar amb cues de fans de l’artista 11 hores abans d’iniciar-se la signatura de discos. El nou treball de Josep Sergi Capdevila, Sergio Dalma. 30… y tanto fa un repàs de la trajectòria musical del cantant, amb clàssics reversionats com és el cas de Bailar pegados, Esta chica es mía, o Galilea. Entre les 13 cançons del nou disc s’hi pot trobar el nou tema Donna, on Dalma està acompanyat d’Andrés Ceballos, líder de Dvicio.
Les entrades pels concerts de Sergio Dalma al teatre la Faràndula de Sabadell pels propers dies 3 i 4 d’octubre de 2020 ja són a la venda a través d’internet.

Foto portada: Sergio Dalma el passat mes de novembre a Sabadell. Autor: David B.