No són maneres de tractar una dona. Autor: cedida.

‘No són maneres de tractar una dona’ abaixa el teló

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El Teatre Sant Vicenç representarà per úlima vegada l’obra No són maneres de tractar una dona a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura. Aquest thriller còmic musical, amb quatre actors i una orquestra sobre l’escenari, és apte per a tots els públics.

No són maneres de tractar una dona explica la vida d’un actor novaiorquès fracassat, disposat a aconseguir la fama a qualsevol preu. Al protagonista, Christopher Gill, ser un assassí en sèrie no li suposa cap inconvenient (més info: ‘El Sant Vicenç recupera l’orquestra en directe per a ‘No són maneres de tractar una dona’).

L’actor i coordinador de l’obra, Marcel Castillejo, assegura que aquest “és un musical que no és expressament per a un públic infantil, pot venir tothom, i per altra banda té música en directe”. Precisament, a l’escenari hi haurà més músics que actors, seran onze membres d’una orquestra que tocaran en directe i quatre actors que donen vida a l’obra.

Tot i representar-se a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura, Castillejo assegura que “l’escenografia serà la mateixa, que compta amb uns plafons lluminosos que en funció del seu color representa que els actors estan en un espai o un altre”.

Última representació

La del Fresc Festival està prevista que sigui l’última representació de No són maneres de tractar una dona. “En principi és l’última representació que es farà de l’obra i, si surt una altra actuació aquest estiu, potser també la farem; però en general sí que diem que ja és l’última”, explica Castillejo. Arribats a aquesta funció és moment de fer balanç de l’estrena d’aquesta obra basada en una novel·la de William Goldman; segons Castillejo “ha estat difícil però molt gratificant, perquè poder fer un musical de petit comitè on, a més a més, el públic veu els instrumentistes, és bastant més acurat, i està bastant bé”. El director de l’obra deixa la porta oberta a fer noves obres amb música en directe.

FITXA TÈCNICA

NomNo són maneres de tractar una dona.
Companyia: Teatre Sant Vicenç.
Gènere: Teatre.
Data: 23 de juliol del 2017.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 12 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: una imatge de la funció. Autor: cedida.