Recital poemes

Poemes per salvar vides

El col·lectiu Poetes a favor de Proactiva Open Arms i Papers de Varsàlia han realitzat un recital poètic al Centre Civic de Cal Balsach, a la Creu Alta. Un acte benèfic però al mateix temps reivindicatiu en contra de les polítiques d’acollida dels refugiats.

L’acte presentat per la periodista Karen Madrid ha comptat amb els escriptors Roc Casagran, David Vila, Berta Rubio, Tessa Barlo, Esteban Martínez, Carmen Ramilo, Miguel A. Garrido, Joan Gimeno, Mª Rosa Blázquez, Jorge Martín i Tirupathama Rakhi, que ha estat l’encarregada d’encetar el recital poètic.  A més de la poesia, hi ha hagut la participació en format musical de l’Esbart Barcino i del músic Manel Puig.

Els diferents autors han posat el seu granet de sorra per la causa cedint els seus llibres que s’han pogut adquirir al preu simbòlic de 10 euros. Els diners recaptats aniran íntegrament a l’entitat Proactiva Open Arms. Aquest mateix acte es realitzarà a diversos punts de Catalunya de la mà de poetes sensibilitzats amb els temes dels refugiats.

Foto portada: un moment del recital, Autor: David B.