Foto portada: parades de les llibreries, a la plaça Doctor Robert. Autor: David B.

[Fotos] Sant Jordi ‘in crescendo’

Sant Jordi es viu aquest any de menys a més. El dia del llibre i la rosa arribava malament al calendari: just després de la Setmana Santa, tornada a la rutina, inici del tercer trimestre lectiu i enmig d’una campanya electoral. I per més inri ha començat també fatal: amb un cel rúfol i, pitjor encara, pluja a estones, tant a primera hora com també a mig matí. Però ha anat millorant i cap al migdia i primera hora de la tarda els principals carrers de Sabadell estaven ben plens.

En aquesta ocasió hi ha hagut novetats ja que les parades també s’han situat a la plaça del doctor Robert i davant de l’església del cor de Maria, més coneguda com als ‘Padres’. Cal sumar l’espai del Passeig de la plaça Major i els jardinets de l’Espai Cultura. Els autors locals signen a la plaça del doctor Robert.

El dia ha anat millorant, tot però a l’expectativa de la la tarda i vespre ja que, com sempre que cau entre setmana, la partida de Sant Jordi es juga sobretot quan els ciutadans surten de treballar. A partir de les cinc de la tarda, la gentada pels carrers del centre era molt notable, a l’alçada dels anys amb més participació a Sabadell. Caldrà veure les vendes de les llibreries.

Pots veure la galeria de fotos a Flickr, o també a la nostra pàgina de Facebook.Podeu consultar tot el programa d’activitats de Sant Jordi a aquesta informació: ‘Tot el que has de saber sobre la Diada de Sant Jordi‘.

Foto portada: parades de les llibreries, a la plaça Doctor Robert. Autor: David B.